Hyrbil

Foto: South Australian Tourism Commission

Hyrbil i Australien och Nya Zeeland

En semester med bil är ett perfekt sätt att uppleva dessa fantastiska länder! Både Australien och Nya Zeeland är som gjorda för kör-självsemester och en bil ger maximal frihet och flexibilitet.

Outback, regnskog, höga fjäll, djupa fjordar och småbyar upplevs på ett annat sätt när du kan ta den tid du behöver. Ät på de lokala matställena och prata med lokalbefolkningen. Se kängurur hoppa längs vägen och koalor klättra i träden. Se alla fårflockar som går över vägarna. Varför inte hyra en bil med fyrhjulsdrift, ta med tält och sovsäck och göra en exotisk resa ut i ”bushen”? Många av våra reseförslag är baserade på bilhyra, då vi anser att det ger dig en speciell upplevelse i detta fantastiska land.

Vi samarbetar med de mest välrenommerade hyrbilsföretagen i båda länderna, vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud bilar av hög kvalitet. Förutom hyrbilar i vanlig storlek har vi också bilar med fyrhjulsdrift samt minibussar.

Hyrbilsföretagen har kontor i städer och på flygplatser över hela Australien och Nya Zeeland. Vi inkluderar alltid de bästa försäkringspaketen som finns tillgängliga för din trygghet på resan.

Det finns möjlighet att hyra GPS och barnstol från de flesta städer. Fråga oss om pris och tillgänglighet. Föraren måste vara minimum 21 år med giltigt körkort. Det krävs även en engelsk översättning av körkortet vilket ni enklast skaffar genom att beställa ett internationellt körkort hos Riksförbundet M Sverige. Vi rekommenderar att ni beställer hyrbilen i god tid före avresan.

Bilhyra inkluderar normalt följande:

  • Alla nödvändiga försäkringar, där självrisken hålls på ett minimum
  • Envägshyra mellan de största städerna vid minimum 3 dagars hyra
  • Alla lokala avgifter
  • Fria kilometer
  • Extra förare
  • 24 timmars väghjälp

Vi har rest mycket med bil i både Australien och Nya Zeeland, och delar gärna med oss av våra erfarenheter med dig.

Reseförslag med hyrbil

BÖRJA PLANERA DIN DRÖMRESA