Husbil i Nya Zeeland

.

Hem > Husbil > Husbil i Nya Zeeland

Husbil i Nya Zeeland

Vi har ett nära samarbete med Nya Zeelands ledande företag för uthyrning av husbilar, och de har husbilar för alla behov och budgetar. Vi har en husbil som passar dig oavsett om du vill ha bra komfort och smarta lösningar, eller vill ha en enklare bil som ändå är funktionell. Nedan hittar du lite av det vi kan erbjuda. Vi har även fler typer av husbilar än detta. Kontakta oss med dina behov och önskemål så kan vi ge dig råd om vilken husbil du bör välja.

Maui – bra komfort och smarta lösningar

Maui är en kvalitetsprodukt med hög komfort, innovativ design och smarta lösningar. Husbilarna har sängplatser för 2 till 6 personer och är utrustade med allt man behöver av tillbehör, som köksutrustning, sängkläder och praktiska föremål. Vi rekommenderar att man lägger till ”Inclusive Pack” som eliminerar självrisken och bl.a. inkluderar propanflaska, picknickbord och stolar samt barnstol (vid förfrågan).

Maui Bikes
Önskar ni att utforska omgivningarna med cykel när ni parkerat för dagen? Beställ stativ och cyklar med husbilen så att du kan ta en cykeltur när det passar. Gäller endast Christchurch.

Maui Winery Havens
Denna spännande produkt innebär att man får tillgång till en dedikerad parkeringsplats på utvalda vingårdar i Nya Zeeland. Priset inkluderar nattparkeringsplats på exklusiva vingårdar, samt en inkluderad upplevelse eller produkt. Det går även bra att beställa en gourmetkorg med lokala delikatesser.

Läs mer om Maui Winery Havens (PDF)

Med Maui på Sydön i Nya Zeeland.

Britz – för familjer och äventyrslystna

Britz är husbilen för äventyrslystna familjer och vänner som tycker om att utforska nya platser. Utbudet består av allt från mindre bilar med sovplats och enkelt kök, till de som är fullt utrustade med toalett och dusch. Britz har även modeller med fyrhjulsdrift för de som vill bege sig utanför de vanliga vägarna.

Vi rekommenderar att lägga till ”Inclusive Pack” för att eliminera eller minska självrisken (beroende av biltyp), och få med bl.a. picknick bord och stolar, propanflaska och barnstol (vid förfrågan).

Britz Bikes
Önskar ni att utforska omgivningarna med cykel när ni parkerat för dagen? Beställ stativ och cyklar med husbilen så att du kan ta en cykeltur när det passar. Gäller endast Christchurch.

Med Britz på Nordön i Nya Zeeland.

Förslag på resrutter i Nya Zeeland

Roadtrip på Nya Zeeland.
Kör själv
På denna rundresa i Nya Zeeland väntar majestätisk och varierad natur, mysiga småstäder, storstäder och upplevelser man inte får någon annanstans i världen.
Läs hela artikeln
Tongariro National Park.
Kör själv
Nordön på Nya Zeeland har stora kontraster, från grönt och frodigt kustlandskap till Rotoruas ”månlandskap” med synlig geotermisk aktivitet.
Läs hela artikeln
Mat och vin i Nya Zeeland.
Kör själv
På denna roadtrip från Auckland till Christchurch kommer du att uppleva både välkända vinregioner och Nya Zeelands fascinerande natur.
Läs hela artikeln
Queenstown.
Kör själv
Under sex dagar på landsvägen får ni uppleva Sydöns karga och unika naturlandskap, där berg, skogar, hav och glaciärer möts.
Läs hela artikeln

Gör drömresan till verklighet