Husbil i Australien

.

Hem > Husbil > Husbil i Australien

Husbil i Australien

Vi har ett nära samarbete med Australiens ledande företag för uthyrning av husbilar, och de har husbilar för alla behov och budgetar. Vi har en husbil som passar dig oavsett om du vill ha bra komfort och smarta lösningar, eller vill ha en enklare bil som ändå är funktionell. Nedan hittar du lite av det vi kan erbjuda. Vi har även fler typer av husbilar än detta. Kontakta oss med dina behov och önskemål så kan vi ge dig råd om vilken husbil du bör välja.

Maui – bra komfort och smarta lösningar

Maui är en kvalitetsprodukt med hög komfort, innovativ design och smarta lösningar. Husbilarna har sängplatser för 2 till 6 personer och är utrustade med allt man behöver av tillbehör, som köksutrustning, sängkläder och praktiska föremål. Vi rekommenderar att man lägger till ”Inclusive Pack” som eliminerar självrisken och bl.a. inkluderar propanflaska, picknickbord och stolar samt barnstol (vid förfrågan).

Maui Winery Havens
Denna spännande produkt innebär att man får tillgång till en dedikerad parkeringsplats på utvalda vingårdar i Australien. Priset inkluderar nattparkeringsplats på exklusiva vingårdar, samt en inkluderad upplevelse eller produkt. Det går även bra att beställa en gourmetkorg med lokala delikatesser.

Läs mer om Maui Winery Havens (PDF)

Road trip från Melbourne till Sydney med Maui.

Britz – för familjer och äventyrslystna

Britz är husbilen för äventyrslystna familjer och vänner som tycker om att utforska nya platser. Utbudet består av allt från mindre bilar med sovplats och enkelt kök, till de som är fullt utrustade med toalett och dusch. Britz har även modeller med fyrhjulsdrift för de som vill bege sig utanför de vanliga vägarna.

Vi rekommenderar att lägga till ”Inclusive Pack” för att eliminera eller minska självrisken (beroende av biltyp), och få med bl.a. picknick bord och stolar, propanflaska och barnstol (vid förfrågan).

Ta med familjen och kör från Sydney till Brisbane

Förslag på resrutter i Australien

Delfin i Monkey Mia.
Kör själv
Western Australias kust är ett landskap fullt av kontraster där outbacken möter kusten och helt perfekt för en roadtrip.
Läs hela artikeln
Maui på Great Ocean Road.
Kör själv
På denna femdagars bilresa från Melbourne till Adelaide har du gott om tid att utforska Australiens robusta men natursköna sydkust längs Great Ocean Road.
Läs hela artikeln
Cradle Mountain.
Kör själv
Tasmanien är ett resmål som blir allt mer populärt och med hyrbil får man möjlighet att utforska städerna, naturen och sevärdheterna i sitt eget tempo.
Läs hela artikeln
Great Barrier Reef Drive.
Kör själv
På denna roadtrip utforskar ni Queenslands kust i nordöstra Australien. Längs denna kuststräcka möter regnskogen havet och Stora Barriärrevet.
Läs hela artikeln
Wilsons Promontory.
Kör själv
Kustvägen mellan Sydney och Melbourne är en av Australiens vackraste vägar. Den varierande sträckan tar dig genom sömniga kuststäder, nationalparker med ett rikt djurliv och långa folktomma stränder.
Läs hela artikeln
Britz och Kata Tjuta.
Kör själv
Denna roadtrip från Adelaide till Darwin erbjuder essensen av Australien. Stora upplevelser och stora kontraster väntar när du korsar Australien från söder till norr.
Läs hela artikeln
Dunsborough vid Margaret River.
Kör själv
I regionen söder om Perth väntar fantastisk mat och vin, fina naturupplevelser och ett historiskt inslag från kolonialtiden.
Läs hela artikeln
Byron Bay.
Kör själv
Kuststräckan mellan Sydney och Brisbane är perfekt för en veckas roadtrip. Längs vägen kommer du att lära känna det autentiska Australien.
Läs hela artikeln

BÖRJA PLANERA DIN DRÖMRESA