Gruppresor

Foto: Tourism NT/David Kirkland

Hem > Gruppresor

Våra gruppresor

Vill du resa i en grupp, rekommenderar vi att du tar del av våra spännande gruppresor.
Resorna arrangeras av Grupprundresor, som är Australienresor och Fijiresors gruppavdelning.

Lediga platser – Garanterad avgång

Australien, Nya Zeeland, Singapore

27 okt – 17 nov 2024

Från 121 900 kr

Lediga platser – Garanterad avgång

Australien, Singapore

2 – 23 okt 2024

Från 109 900 kr

Lediga platser

Australien, Nya Zeeland, Singapore

24 feb – 17 mar 2025

Från 121 500 kr

Lediga platser

Franska Polynesien

2 – 18 okt 2025

Från 109 500 kr

Lediga platser

Australien, Singapore

10-29 mar 2025

Från 104 500 kr

Lediga platser

Australien, Singapore

3-22 nov 2025

Från 106 900 kr

Lediga platser

Australien, Nya Zeeland, Singapore

27 okt – 17 nov 2025

Från 129 900 kr

Gruppresor med reseledare

Att resa i grupp med reseledare är ett bra sätt att uppleva världen på. Du får ofta se och uppleva saker som man normalt sett måste ha lokalkännedom för att hitta. Dessutom träffar du många trevliga människor på en gruppresa och resorna passar lika bra för dig som reser på egen hand som för sig som reser tillsammans med någon.

Vi lägger stor vikt vid att alla kan inkluderas i aktiviteter och ingå i ett socialt sammanhang. Reseledaren och de lokala guiderna är mycket kunniga och du får en mycket bättre insikt i kultur, natur och sevärdheter än vad du vanligtvis får på egen hand. Du kan använda din semester och ledighet till att njuta av alla upplevelserna och behöver inte använda tid på att fundera över transport, övernattning, var någonstans man ska äta och hur man tar sig runt. Nedan hittar du lite allmän information om våra gruppresor och inte minst detaljer om våra resor till Australien och Nya Zeeland.

Våra destinationer

Vi har gruppresor och rundresor med svenska och skandinaviska reseledare till Australien, Nya Zeeland, Fiji, Franska Polynesien (inkl. Tahiti och Bora Bora) och Jorden Runt. Flera av resorna inkluderar även ett stopp i Asien eller USA på ut- eller hemresan. Se de aktuella resplanerna för mer information. Vi arrangerar även gruppresor till Asien och Afrika med både skandinaviska och engelsktalande reseledare. Före en fullständig översikt över alla våra gruppresor se Grupprundresors hemsida.

Svensk eller skandinavisk reseledare

Vi arrangerar våra egna gruppresor i samarbete med Grupprundresor, och på alla resor följer en svensk eller skandinavisktalande reseledare med under hela resan. Deltagarna på resan kommer från de skandinaviska länderna. Under resan har vi även lokala guider med oss som har ingående kännedom till de destinationer vi besöker.

Engelsk reseledare

Vi förmedlar även en del gruppresor där reseledaren är engelskspråkig. Dina medresenärer kan då vara från hela världen, men de flesta är troligtvis från Europa.

Måltider

Vilka måltider som är inkluderade finns specificerat i varje resplan. Vi tycker att gemensamma middagar är viktigt för att skapa den bästa möjliga atmosfären i gruppen. Det är en bra anledning att sammanfatta och dela dagens upplevelser med varandra. Vi har därför inkluderar de flesta middagar, med några få undantag på dagar det inte faller sig naturligt. De flesta frukostar är också inkluderade.

Hotellstandard

Hotellstandarden varierar med vilken typ av gruppresa det är, men generellt är det 3- och 4-stjärniga hotell. Vi informerar om detta i beskrivningen av varje resa. På hotellen använder vi enkelrum och dubbelrum/tvåsängsrum med privat bad, om inget annat anges.

Enkelrumstillägg

För de som reser ensamma tillkommer ett enkelrumstillägg som specificeras med resans pris. Önskar du dela rum med en annan deltagare av samma kön under resan, kan du önska detta när du bokar din resan. Detta förutsätter naturligtvis att det finns andra som önskar samma sak. Är det flera som önskar dela rum gör vi vårt bästa för att arrangera detta. Enkelrumstillägget bortfaller i sådana fall.

Storlek på gruppen

Vi vill att våra gruppresor har en förnuftig storlek, så att alla får största möjliga utbyte och upplevelse av resan. Vi upplyser under varje resa vad som är maximalt antal deltagare. På våra gruppresor från skandinavien har vi normalt max 26 personer i gruppen. På några av de engelsktalande turerna är det max 12 personer per grupp.

Privat gruppresa från Sverige

Om 10 personer eller flera ska resa tillsammans från Sverige kan vi arrangera speciella gruppresor. Dessa passar bra för skolor, företag, konferenser eller vänner som reser tillsammans.

Vi planerar gärna hela resan tillsammans med er och kan om så önskas erbjuda skandinavisk guide eller reseledare.

Se Grupprundresors hemsida för en fullständig översikt över alla gruppresor vi erbjuder.