Singapore Airlines

.

Hem > Flygbiljetter > Singapore Airlines

Välkommen ombord hos Singapore Airlines

Låt flygresan bli en del av semesterupplevelsen

Byt ut skorna mot tofflor och luta dig tillbaka. Sätt på en av dina favoritfilmer medan du njuter av nybryggt kaffe, en cocktail eller färsk juice. Den hemtrevliga känslan infinner sig garanterat på resan när du väljer Singapore Airlines. Oavsett om du reser ut i världen på äventyr, eller är på väg hem igen.

Singapore Airlines tar dig inte bara till nya platser, men också till nya möjligheter. Det handlar inte bara om innovation, men att skräddarsy resan efter dina behov – på varje resa.

Singapore Airlines - First Class
Singapore Airlines – First Class

De luxuösa flygplans Suites är perfekta för de stora anledningarna. I Business Class tillbringas resan i avskilda omgivningar som inbjuder till både avkoppling och arbete. Oavsett klass kommer du att uppleva bra och personlig service ombord som ger en bra reseupplevelse. Och finns det en bättre plats och låta tankarna sväva än 10 000 meter uppe i luften?

Underhållning

På en 13,3 tums touchscreen kan du välja bland mer än 1800 alternativ – filmer, serier, musik, spel och appar. Hörlurarna är brusreducerande i klasserna First, Business och Premium Economy . På utvalda flygningarna erbjuds internetuppkoppling som låter dig surfa på nätet och kommunicera med vänner, familj och kollegor.

Läs även: Flyg till Australien med komfortabla Singapore Airlines

Reseklasser

Singapore Airlines - Economy Class
Singapore Airlines – Economy Class

Economy Class

I ekonomiklass är flygstolarna designade för att ge mest möjlig plats också när stolen framför lutas bakåt. Om så önskas kan stolar med extra benplats bokas. Huvudstödet kan justeras på fyra olika sätt och ger en komfortabel och behaglig sovställning. Stolarna är även utrustade med fotstöd. Resan startar med att att varma handdukar delas ut och man kan välja mellan flera olika varmrätter och ett stort utbud av drycker från en meny.

Singapore Airlines - Premium Economy Class.
Singapore Airlines – Premium Economy Class.

Premium Economy Class

Denna uppgraderade klass ger dig tillgång till prioriterad incheckning, ombordstigning och bagage. I en exklusiv rymlig 2-4-2 kabin är stolarna bredare och har mer benplats än i vanlig ekonomiklass. Sätet kan förlängas så att benen kan vila i en behaglig och tillbakalutad ställning, medan du njuter av den prisbelönta servicen ombord. Inbyggt i sätet finns två USB portar, uttag för laddare och en justerbar läslampa. Från utvalda flygplatser har man också tillgång till en egen «Book the Cook»-meny för Premium Economy.

Singapore Airlines - Business Class.
Singapore Airlines – Business Class.

Business Class

Singapore Airlines’ nya säten i Business Class har två nya inställningar “the Lazy Z” och “the Sundeck”. Den förstnämnda ger en viloställning där tyngdpunkten blir perfekt balanserad, medan ”the Sundeck” ger en skön tillbakalutad position med benen på en fotpall. Och när du vill sova kan sätet förlängas till en säng på nästan två meter, och där sängkläder och kudde självklart är inkluderat. En sidokonsoll finns för praktisk förvaring av laptop och annat. Precis som i First Class har Business Class tillgång till konceptet “Book the Cook”. Lobster Thermidor är signaturrätten bland många kulinariska höjdpunkter.

Singapore Airlines - First Class.
Singapore Airlines – First Class.

First Class

Den intima kabinen och personliga servicen gör resan ännu mer exklusiv. Frukost på sängen – när som helst på dygnet när du vill. “Book the Cook” till middag och en kabinpersonal som alltid är tillgänglig för att ge service. Ingenting överlåts åt slumpen. I First Class är helheten mer än summan av detaljer. Material av högsta kvalitet används för bäst möjliga komfort. Sömmarna i sätena är diamantformade så att du sitter lika bekvämt oavsett ställning.

Singapore Airlines - First Class Suite
Singapore Airlines – First Class Suite

First Class Suite

Ombord på alla Singapore Airlines A380 kan du uppleva Suites, en unik version av First Class med egen privat kabin med fåtölj, säng och plattskärm. Ett stort bord ger möjlighet för att två kan äta tillsammans som på en restaurang och är man två som reser tillsammans kan man beställa suiter som kan kombineras för att få en dubbelsäng. Suites finns i två olika versioner beroende av vilken rutt man väljer. Båda ger fantastiska och unika upplevelser, men väljer man rutten via London eller Zurich kan man uppleva den allra nyaste.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30