Cathay Pacific

.

Hem > Flygbiljetter > Cathay Pacific

Välkommen ombord hos Cathay Pacific

Flygbolaget Cathay Pacific har flera gånger fått utmärkelsen ”Världens bästa flygbolag”, och de är ett utmärkt val när resan går till Australien eller Nya Zeeland.

Ombord får du uppleva service i toppklass. Besättningen är tillmötesgående, vänliga och professionella, och gör allt de kan för att göra resan så behaglig som möjligt.

I ekonomiklass kopplar du av i bekväma säten med en egen 9,0 tums TV-skärm, med ett stort utbud av underhållning medan du njuter av gratis mat och dryck.

Om du vill ha bättre komfort kan flygbiljetten uppgraderas till Premium Economy. Här har du mer benplats, större och bredare säten och lite extra lyx som ljuddämpande hörlurar.

I Premium Economy kan du också checka in 5 kg extra bagage i tillägg till de 30 kg som är standard hos Cathay Pacific.

Sätena är mycket bekväma och kan lutas tillbaka för en idealisk viloställning. Du hälsas välkommen med champagne och en meny med olika alternativ för mat och dryck.

Cathay Pacific - Premium Economy Class
Cathay Pacific – Premium Economy Class

Reseklasser

Cathay Pacific - Economy Class
Cathay Pacific – Economy Class

Economy Class

Luta dig tillbaka i bekväma säten designade för din komfort. Välj bland filmer och musik från en underhållningsmeny. Med stolsreservation i förväg kan du även boka ett säte med extra benplats.

Cathay Pacific - Premium Economy Class
Cathay Pacific – Premium Economy Class

Premium Economy Class

Denna uppgraderade klass ger dig mer plats under resan och du kan njuta av den goda servicen. Besättningen hälsar dig välkommen med ett glas champagne och snacks.

Cathay Pacific - Business Class
Cathay Pacific – Business Class

Business Class

Med Business Class får du prioriterad incheckning och ombordstigning. I en exklusiv och rymlig kabin kan du njuta av en bättre måltid i prisbelönta säten. Du får dessutom tillgång till lounge.

Cathay Pacific - First Class
Cathay Pacific – First Class

First Class

Gör resan till en del av semesterupplevelsen med din egen privata suite, luxuösa detaljer och service av världsklass. Självklart ingår prioritet och tillgång till lounge.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30