Flygbiljetter

.

Hem > Flygbiljetter

Flygbiljetter

Flygbiljetter till Australien och Ny Zeeland har aldrig varit billigare, och med flera direktlinjer från Stockholm har det aldrig varit enklare att komma till länderna “down under”.

Flygbolagen har ofta kampanjer med bra priser, och det krävs specialkompetens för att hitta de bästa och billigaste priserna i djungeln av priskombinationer och flygrutter. Därför bör du kontakta oss för att få information om vilka priser som är de med prisvärda för din resa. Detta gäller oavsett om du föredrar att resa i ekonomiklass, Business Class eller First Class.

Flera flygbolag ger sina passagerare möjlighet att göra stopp på vägen till och från Australien och/eller Nya Zeeland, utan extra kostnad. Ett stopp kan vara bra, både för att dela upp den långa flygresan och för att få ett mervärde på resan och uppleva ett eller två exotiska länder och kulturer. De flesta flyger via Asien och Mellanöstern, men det är även möjligt att resa via USA – eller så kan man fortsätta jorden runt. För att se våra reseförslag jorden runt kan du klicka här.

Köper du dina flygbiljetter hos oss får du:

  • Möjlighet att göra stopp i Singapore, Hong Kong, Bangkok, Dubai, Doha, Los Angeles eller en annan spännande destination på väg till eller från “down under”
  • Möjlighet att flyga till en stad och hem från en annan.
  • Tillgång till prisvärda flygbiljetter inrikes i Australien och Nya Zeeland.
  • Tillgång till prisvärda flygbiljetter mellan Australien, Nya Zeeland och öarna i Stilla havet.
  • Möjlighet att på vissa flygbiljetter ändra eller avboka mot en avgift.
  • Goda råd och råd från experter var du bör resa och vad du bör uppleva av våra resekonsulenter som är experter på Australien, Nya Zeeland och öarna i Stilla havet.
  • Tillgång till de allra bästa kampanjpriserna

Nedan några av de flygbolag vi samarbetar mest med.

Flygbolag

Emirates.
Emirates.

Emirates

Att resa handlar inte bara om resmålet utan också om hur du tar dig dit. Flyg bättre med Emirates.

Singapore Airlines.
Singapore Airlines.

Singapore Airlines

Singapore Airlines har i alla år varit känd för förstklassig service, och nu kan du uppleva denna service redan från avresa från Stockholm och Köpenhamn.

Qantas.
Qantas.

Qantas

Qantas är ett naturligt val till Australien, Nya Zeeland och på resor jorden runt. De är ett av världens ledande långdistansflygbolag, stolta av att vara kända för både service och säkerhet.

Air New Zealand.
Air New Zealand.

Air New Zealand

Air New Zealand erbjuder flera stopover möjligheter till Nya Zeeland än något annat flygbolag. Du kan faktiskt välja mellan 8 olika destinationer.

Cathay Pacific.
Cathay Pacific.

Cathay Pacific

Flygbolaget Cathay Pacific har flera gånger fått utmärkelsen “Världens bästa flygbolag”, och de är ett utmärkt val när resan går till Australien eller Nya Zeeland.

Har du frågor?

Våra resespecialister hjälper dig.

Mån-Fre 08.30 – 16.30