Search
Generic filters
Välj en sida

Bröllop och romantik

Bröllop och romantik

Bröllop och romantik

Av alla resor man gör i livet så är bröllopsresan den mest speciella. Då vill man slippa trängseln på stranden och gatan och istället uppleva allt det vackra och spännande tillsammans i lugn och ro.

Det finns knappast något ställe som passar bättre för en romantisk bröllopsresa än Australien. För ett nygift par är listan över vad man kan göra på Australien nästan oändlig – uppleva storstadens stoj och charm, simma hand i hand över stora barriärrevet, se det unika djurlivet på nära håll eller bara slappa på stranden.

Tänk att kunna sitta med din käraste på en strand i Australien och äta en romantisk middag med havets brus och palmernas sus som ända sällskap och med den glödande solnedgången helt för er själva. Vi har avtal med en hel rad resorter och turoperatörer som gör allt för den som vill uppleva drömmen om en romantisk bröllopsresa i Australien!
 

Bröllop i Australien

Drömmer ni om ett bröllop på en strand i Australien? Det är varken dyrt eller svårt. Låt oss hjälpa er med att arrangera ett äventyrsbröllop i vackra omgivningar.

Fler och fler väljer att ge sig ut i världen och avge sina äktenskapslöften och ett mer speciellt ställe än Australien får man leta länge efter. Ett bröllop här blir en upplevelse och ett minne för livet. Vi kan hjälpa till med att arrangera hela vigseln för er, kanske med hjälp av Svenska Kyrkan i Australien. Resorterna har även dem specialpaket till alla brudpar med sviter för nygifta som vill vara för sig själva.

Här har vi satt ihop några konkreta förslag på bröllopsresor.

Lizard Island Resort
Lizard Island Resort är perfekt för en romantisk bröllopsresa.

Katalog för bröllopsresor

Katalog för bröllopsresor

Av alla resor i livet är bröllopsresan mycket speciell, och vi upplever att fler och fler kontaktar oss då de vill ha en romantisk bröllopsresa till någon av öarna i Söderhavet eller til Australien. Vi har därför tagit fram en egen katalog som endast fokuserar på bröllopsresor till Australien, Fiji, Cooköarna, Tahiti och Nya Kaledonien.

Varför välja Australienresor?

ikon1

Specialkunskap om Australien och Nya Zeeland

Alla våra anställda har antingen bott eller rest mycket i Australien och Nya Zeeland, och känner till varje stad, ö och avkrok. Vår expertis finns inte hos andra. Vi ger dig svar på allt du undrar över, som hur vädret är, vilket hotell som passar din budget och möjliga resrutter.

ikon5

Trygghet

Beställer du resan genom oss, är du skyddad av Paketreselagen och lagstadgad resegaranti. Det betyder bland annat att om ett flyg blir försenat vid oväder, strejk eller inställda avgångar, så hjälper vi dig. Du behöver inte oroa dig under resan, och det är extra komfortabelt i ett så stort land som Australien där avstånden är enorma. Genom resegarantin är du skyddad om ett hotell eller flygbolag går i konkurs.

ikon4

Vi är att lita på

Vi har inget intresse av att sälja något till dig som vi inte tror du blir nöjd med, och vi står för kvaliteten på de produkter vi säljer. I motsats till en anonym hemsida, är vi människor du kan tala med- både före, under och efter resan.

ikon3

Vi gör resan rimligare och smidigare

Efter många år i branschen har vi bra prisavtal med våra samarbetspartners, något som kommer dig till godo när vi hjälper dig med din resrutt. Vi har även möjlighet att boka internationella och inrikes flygbiljetter samtidigt, något som ger ett mer fördelaktigt pris.

ikon2

Du sparar tid

Det är många förberedelser innan du ger dig ut på en stor resa. Visum, internationellt körkort, transittider, och hur kommer du från flygplatsen till hotellet? Vi hjälper dig med alla förberedelser, så att du kan använda din tid till annat, så som att glädja dig till resan Down Under!

Börja planera din drömresa