Foto: Southern Ocean Lodge

Hem > Blogg > Southern Ocean Lodge öppnar igen i december 2023

Southern Ocean Lodge öppnar igen i december 2023

Senast uppdaterad:

Från 6 december 2023 kan du återigen vara gäst på ett av de bästa hotellen i Oceanien.

Southern Ocean Lodge öppnade sina dörrar i mars 2008 och blev snabbt ett av de mest exklusiva hotellen i Australien. De har vunnit många priser, och 2019 utsågs lodgen av tidningen Travel + Leisure  till det bästa i Asia-Pacific regionen. Det är också det enda australiensiska hotellet som hamnat på tidningens lista över världens 100 bästa hotell.

Tyvärr slutade den första versionen av lodgen sina dagar efter en fruktansvärd skogsbrand som drabbade Kangaroo Island i början av januari 2020. En vägg av lågor slukade hela resorten och lämnade den i ruiner. Trots chocken och besvikelsen stod det snabbt klart att ägarna, James och Hayley Bailie, bestämt sig för att återuppbygga det mycket unika boendet.

Boende på Southern Ocean Lodge kan bokas redan nu, och vi räknar med att efterfrågan kommer att vara stor. Läs mer om Southern Ocean Lodge här.

Läs även

St Kilda, Melbourne.
Inspiration
Graden av kreativitet och innovation bland restaurangerna i Melbourne är imponerande. Världsberömda kockar för en stenhård kamp om heder och ära.
Läs hela artikeln
Angor Wat.
Inspiration
Vi har samlat de vanligaste upplevelserna som de flesta vill vara med om på en resa runt jorden. Vi har fördelat dem i 10 olika kategorier.
Läs hela artikeln