Foto: Tourism Australia

Hem > Blogg > Nyhet! Gruppresan “Australien för andragångsresenärer”

Nyhet! Gruppresan ”Australien för andragångsresenärer”

Senast uppdaterad:

I oktober 2024 arrangerar vi en helt ny gruppresa till delstaterna Western Australia, South Australia och Northern Territory. En gruppresa som inkluderar höjdpunkterna i norr, söder och väst i Australien har efterfrågats i flera år och vi tror att denna resa blir ett populärt tillskott till våra andra gruppresor.

Resan vänder sig speciellt till dig som tidigare varit med på någon av våra andra gruppresor i Australien, och som vill se andra delar av landet. Det är också en fantastisk resa för dig som aldrig varit i Australien förut, men som vill uppleva något helt annat än vad förstagångsresenärer vanligtvis gör.

Vart går resan?

Rundresan startar i Perth, där en dagsutflykt till Rottnest Island ingår förutom stadssightseeing i Perth och Fremantle. Därefter fortsätter resan norrut till Exmouth, som är utgångspunkt för utflykter till Ningaloo Reef (som är mycket mindre känt än Stora Barriärrevet på östkusten, men lika spännande) och till Cape Range National Park med en av Australiens vackraste stränder.

I South Australia går resan till Kangaroo Island, där djurlivet och naturen står i fokus. En dagsutflykt till vinområdet Barossa Valley ingår också, innan resan avslutas i Australiens tropiska ”Top End”. Här är höjdpunkterna besök i Kakadu och Arnhem Land som bjuder på varierad natur, hällkonst, ett rikt fågelliv och stora saltvattenkrokodiler. 

Resan leds av en skandinavisktalande reseledare. Som vanligt ingår övernattning på
4-stjärniga hotell samt de flesta frukostar och middagar samt ungefär hälften av luncherna.

Du kan läsa hela programmet och anmäla dig till resan här.

Läs även

Fiordland.
Inspiration
Drömmer du om att resa runt på Nya Zeeland men är osäker på vilka platser och områden du ska besöka?
Läs hela artikeln
Australian Open.
Blogg
I januari inleds säsongen för stora sommaridrotter i Australien, med årets första stora tennisturnering och cykellopp.
Läs hela artikeln