Sunshine Coast

Foto: Tourism and Events Queensland

Hem > Australien > Queensland > Sunshine Coast
Karta - Sunshine Coast

Sunshine Coast

Delstat: Queensland

Antal invånare: 300 000

Soldagar per år: ca. 300

Utflykter och aktiviteter

Få en offert

Kuststräckan norr om Brisbane upp till Noosa kallas Sunshine Coast, solskenskusten. Här ligger små badorter på rad, alla med utmärkta stränder för bad och surfing. Innåt kusten ligger flera intressanta nationalparker.

Gör också en tur till djuparken Australia Zoo, som fortfarande drivs av den avlidne ”Krokodiljägaren” Steve Irwings familj. Lär dig mer om det australiensiska djurlivet, med allt från ormar och krokodiler till koalor, kängurur och vombater.

Noosa

Noosa är kanske den mest charmiga orten på solskenskusten och liksom resten av området så är detta ett populärt ställe för både vänner, par och familjer. Hit kommer man för att sola, bada, njuta av stranden, shoppa i någon av de trevliga butikerna och för att äta på någon av ortens fina restauranger. Noosa är utan tvekan en plats med sin egen speciella atmosfär och ett resmål vi gärna rekommenderar!

Se vad du kan uppleva på Sunshine Coast.

Utflykter och aktiviteter på Sunshine Coast

Noosa

Dagsutflykt

Noosa Everglades

Dagsutflykt

Sunshine Coast

Dagsutflykt

BÖRJA PLANERA DIN DRÖMRESA

Inspiration

Bedarra Island Resort
Inspiration
Stora upplevelser i behagliga omgivningar är nyckelorden. Barfotalyx handlar inte om status och flärd, utan om att vända blicken inåt och känna hur underbart du har det.
Läs hela artikeln
Byron Bay.
Inspiration
Australien har fler än 10 000 stränder. Utan tvekan finns här en strand för alla smaker.
Läs hela artikeln