Gold Coast

Foto: Tourism and Events Queensland

Hem > Australien > Queensland > Gold Coast
Karta - Gold Coast

Gold Coast

Delstat: Queensland

Antal invånare: Ca. 600 000

Antal soldagar per år: Ca. 287

Få en offert

Längst söderut i Queensland ligger Gold Coast, guldkusten. Här finns fantastiska stränder och det subtropiska klimatet är bra hela året. Surfers Paradise är centrum på Gold Coast och är den dominerande semesterorten med stora hotell.

Det är sol och bad som lockar de flesta, men det finns också ett stort och imponerande utbud av restauranger, diskotek, barer och aktivitetsparker som Sea World, Dreamworld och Movie World. Detta är området att besöka om man tycker om fart, spänning och ett pulserande uteliv. Det är inte heller långt till vackra naturområden som t ex. Lamington National Park, som är en över 100 år gammal nationalpark med fantastiska vandringsleder samt massor med exotiska djurarter. Strax söder om guldkusten finner ni även sevärda Byron Bay.

Se vad du kan uppleva på Gold Coast.

BÖRJA PLANERA DIN DRÖMRESA

Inspiration

Sydney.
Inspiration
Vi har tagit fram 16 platser som vi rekommenderar och definitivt tycker att man bör besöka en gång i livet. Vi kan lova att du har många fina upplevelser framför dig!
Läs hela artikeln
Bedarra Island Resort
Inspiration
Stora upplevelser i behagliga omgivningar är nyckelorden. Barfotalyx handlar inte om status och flärd, utan om att vända blicken inåt och känna hur underbart du har det.
Läs hela artikeln