08-676 97 90 [email protected]
SØK
Generic filters
Exact matches only
Välj en sida

Australien

Världens minsta kontinent eller jordens största ö? Oavsett – Australien är ett av världens mest kontrastrika och fascinerande länder med torra öknar, frodiga regnskogar, spännande storstäder och ett unikt djurliv.

Läs vidare

Resor till Australien

Våra mest populära resor i Australien

Sydney, Rock & Reef

15 dagar │ Från 32 995 kr per person

På denna fantastiska resa får du uppleva tre helt olika områden i Australien. Från storstaden Sydney, via outbacken i Ayers Rock, till de tropiska områdena i norr.

Det bästa av Australien

17 dagar │ Från 110 000 kr per person

Detta reseförslag består utav några av de finaste och mest exklusiva resorterna i Australien. Några av dem kan konkurrera med de bästa i världen vad gäller standard, och inte minst vad gäller belägenhet.

Drömresa till Stora Barriärrevet

19 dagar │ Från 39 900 kr per person

På denna fantastiska resa får du uppleva färgrika korallrev, ett varierat undervattensliv, kritvita stränder och tropisk regnskog.

Äventyr med husbil genom 3 delstater

21 dagar │ Från 25 895 kr per person

Detta reseförslag tar dig från norr till söder genom delstaterna Northern Territory, South Australia och Victoria i husbil, till ikoner så som Uluru, Kakadu National Park och Great Ocean Road.

Föredrar du att resa tillsammans med andra?

Vill du resa i en grupp, rekommenderar vi att du tar del av våra spännande gruppresor.

Australiens höjdpunkter

25 feb – 15 mar 2020
Garanterad avgång!

Australiens höjdpunkter

14 okt – 2 nov 2020

Rundresa i Nya Zeeland och Australien

27 feb – 19 mar 2020
Endast 3 lediga platser – Garanterad avgång!

Lär känna Australien

Ett land som geologiskt och kulturellt är urgammalt, men som nation bara drygt 200 år. Ett land lika stort som Europa eller USA, med så många särdrag att det inte kan beskrivas med ord – det måste helt enkelt upplevas!

Australien har oändligt mycket att erbjuda. Moderna och fascinerande storstäder som Sydney och Melbourne, jättemonoliten Uluru mitt ute i ödemarken och det två tusen kilometer långa Stora Barriärrevet med en otrolig korall- och fiskvärld.

Australien har också djurarter som kängurur, koalor, dingos, näbbdjur, pingviner och krokodiler eller världens äldsta civilisation med en kultur som sträcker sig över 50 000 år tillbaka i tiden.

Detta är bara något av det som kan upplevas i landet ”down under” och du kommer garanterat hem med minnen som varar livet ut.

Karta

Se Australiens höjdpunkter

Första gången till Australien?

Nedan hittar du 3 förslag på resor som täcker in många av landets höjdpunkter. Vi skräddarsyr alla resor, så har du önskemål utöver det som anges i reseförslagen så är det bara att tala om det för oss.

Läs även: Resa till Australien för första gången? Då bör du veta det här.

Sydney med operahuset och Harbour Bridge.

Sydney, Rock & Reef

Från storstaden Sydney, via den australiensiska outbacken med Ayers Rock, till det tropiska nord med vackra stränder, korallrev och gröna regnskogar. Denna resa har allt.

Great Barrier Reef.

Drömresa till Stora Barriärrevet

På denna fantastiska resa får du uppleva det bästa som Stora Barriärrevet har att erbjuda. Färgrika korallrev, ett varierat undervattensliv, kritvita stränder, tropisk regnskog och spektakulära upplevelser.

green_island_120319

Australiens höjdpunkter

Följ med på en fantastisk rundresa i Australien med skandinavisk reseledare, där ni besöker platser som Hong Kong, Noosa, Fraser Island, Stora Barriärrevet, Ayers Rock och Sydney.

Vädret i Australien

Australien är ett stort land med ett varierat klimat. Landet kan indelas i tre klimatzoner. Tropiskt i norr, subtropiskt i mitten och tempererat i söder. Men variationerna är stora.

Det finns ingen dålig tidpunkt att besöka Australien på. I och med att årstiderna är de motsatta mot vad vi har här hemma ,så har de sommar när vi har vinter. Många vill uppleva Australien när det är sommar ’down under’.

Bli inspirerad

Sydney

16 fantastiska platser du måste uppleva i Australien

Australien är ett stort land med många vackra platser och otroliga upplevelser.

Promenad längs med kusten vid Great Ocean Road.

Detta är Australiens vackraste vandringar

Australien har ett stort utbud av vandringsturer som garanterar stora naturupplevelser.

Barossa Valley är ett av Australiens mest berömda vindistrikt.

Australiens bästa vinregioner

Australien är verkligen ett vinland! Så varför inte ta turen förbi ett eller flera av dessa vindistrikt nästa gång du ska till Australien?