Stop over

KangarooAustralien och Nya Zeeland ligger på andra sidan jordklotet och det tar nästan lika lång tid att flyga dit vare sig man flyger österut eller västerut. Det är alltid rekommenderat att göra ett stopp på vägen, både för att dela upp den långa resan och för att få uppleva ett eller två exotiska länder och även en annan kultur. Ett stopp kan dessutom bidra till att minska effekten av tidskillnaden (jetlag) mellan oss och länderna ”down under” och det kan vara skönt att få sträcka på benen efter en lång flygtur. Ett stopp kostar oftast inte så mycket mer men gör själva resan till en extra fin upplevelse.

Vi kan erbjuda stop-over i Asien, USA och Stilla havet. Genom att klicka på länkarna nedan hittar du prisexempel. Kontakta oss för förslag och pris.

Stopp i Söderhavet

TahitiÖde kritvita stränder, kristallklara laguner, vajande palmer och stråklädda bungalows – för många är detta själva drömmen om söderhavet. Det är inte konstigt att öarna i Söderhavet finns med bland de resmål som vi nordbor önskar att uppleva minst en gång i livet. Fiji, Cook Islands, Samoa, Tahiti och Bora Bora. Bara namnen frambringar tankar om exotiska platser med lata dagar i solen på stranden.

Stopp i Asien

AsienUpplev Fjärran Österns mystik och kultur på vägen till och/eller från Australien och Nya Zeeland. Se vackra färggranna tempel och byggnader med glittrande tak, se munkar som vandrar runt på gatorna och lyser upp omgivningen i sina saffransgula klädnader. Upplev tropiska paradis med palmer, vita stränder och kristallklart vatten och upptäck regnskogen där du kan rida på elefanter eller besöka gamla ruinstäder. I de många moderna storstäderna kan du njuta av utsökta restauranger och fantastisk shopping. Asien har allt du kan önska dig.

Stopp i Mellanöstern

Abu DhabiRöd solnedgång i öknen. Exotiska doften på kryddmarknaden. Varm sol och vita stränder. Främmande ljud och okända röster. En okänd och fascinerande kultur. All världens kök. alla sinnen sätts på spel vid ett besök i Mellanöstern.

Stopp i USA

Los AngelesUSA är ett fascinerande land som många drömmer om att besöka. De flesta som besöker landet vill på nära håll se det som vi här hemma bara har sett på TV och det kan du göra på ett stopp på vägen till Australien och Nya Zeeland. Det klassiska scenariot uppenbarar sig redan under inflygningen till Los Angeles, människans förbrukning av ljus, gatuljus, billjus och ljusen från alla tusentals fönster. En stjärnhimmel på marken helt enkelt.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor