Reseförslag

KangaroosAustralien och Nya Zeeland ligger långt bort och är inte så kända resmål. Vi får ofta frågor om vad man ska se och vart man bör åka när man gör den långa resan till andra sidan jordklotet? 

Länderna har så oändligt mycket att erbjuda, och det är inte möjligt att uppleva allt på en gång - avstånden är för stora för det. Men en sak är säker - det måste upplevas! 

Vi har därför satt ihop några konkreta reseförslag som förhoppningsvis kan bidra med lite inspiration när ni ska planera resan "down under". Detta är endast exempel och möjligheterna är många. Vi har avtal med hotell, resorter, turoperatörer m.m. över hela Australien och Nya Zeeland, och vi kan erbjuda allt från enkel standard till bästa lyx. Ni avgör vad som passar bäst, så ger vi er alternativen.


Reseförslag i Australien

3day uluru s 12Australien är ett av världens mest kontrastrika och fascinerande länder, med ofruktbara öknar, frodiga regnskogar, spännande storstäder och ett unikt djurliv. Jättemonoliten Uluru mitt ute i ödemarken eller de 36 små, runda bergstopparna som utgör Kata Tjuta i närheten, eller det två tusen kilometer långa Stora Barriärrevet med en otroligt korall- och fiskvärld, eller de många nationalparkerna med Kakadu i norr, Daintree i nordöst och Nambung i väst, eller djurarter som känguru, koala, dingo, näbbdjur, pingviner och krokodiler - detta är bara något av det som man kan uppleva i landet "down under".

Se våra reseförslag i Australien »

New South Wales  |  Queensland  |  Northern Territory  |  South Australia  |  Victoria  |  Western Australia   |  Tasmanien

Reseförslag i Nya Zeeland

bobil sor s 10Nya Zeeland är ett land av ungefär samma storlek som Norge, som ligger på andra sidan jordklotet. Det är fakiskt så långt hemifrån man kan komma,och här hittar man ett fredligt paradis, där allt fungerar och alla är vänliga. Man blir inte lurad av gatuförsäljare och bortsett från vänstertrafik är trafiken välorganiserad. Luften är ren och naturen så vacker att man ibland känner för att hålla andan.

Se våra reseförslag i Nya Zeeland »


Reseförslag i Söderhavet

qld s 01Vill du uppleva några av paradisöarna i Söderhavet? Oavsett om du väljer att bara besöka ett örike eller flera, om du reser jorden runt, eller om du söker den ultimata bröllops- eller kärlekssemestern, kommer de många öarna i Söderhavet att bjuda på oförglömliga upplevelser. Här finns blått hav, kritvita sandstränder och tillmötesgående och vänliga människor så långt ögat kan se. Här finns många valmöjligheter, från det mer turistiska och lyxiga Tahiti till det mer avsides och inte så lyxiga Tonga och Samoa. Tillsammans med Fijiresor har vi satt ihop några reseförslag till Söderhavet.

Se våra reseförslag i Söderhavet »

 

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor