Nya Zeeland rundresa i husbil

20 dagar

middle earth s 06Nya Zeeland är ett fantastiskt land med den vackraste natur man kan föreställa sig. Med fina stränder, aktiva vulkaner och termiska områden i norr, till snöbeklädda berg, djupa fjordar och imponerande glaciärer i söder. Nya Zeeland har verkligen allt och med detta reseförslag i Maui husbil får du de rätta förutsättningarna för en fantastisk kör-själv upplevelse.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 30 995 kr

Reseförslag i Nya Zeeland

Längre bort från Sverige än till Nya Zeeland är det inte möjligt att resa. I så fall är du på väg hem igen. Nya Zeeland är känt för att vara ett rent och naturskönt land med höga berg, forsande floder och djupa fjordar - inte så olikt Norge. Det är också ungefär lika stort som vårt västra grannland. Här hittar man ett fridfullt paradis, där allt fungerar och alla är vänliga. Man blir inte lurad av gatuförsäljare och bortsett från vänstertrafiken är trafiken välordnad. Luften är ren och naturen så vacker att man ibland känner att man vill hålla andan. Priset på flygbiljetterna hit har med åren blivit rimligare och drömresan därmed mer överkomlig. Nya Zeeland har utvecklats till ett av de mest avancerade turistmålen i världen. De har en klar och grön miljöprofil som värnar om alla naturrikedommar som landet är så fullt av.

Här hittar man långa vita stränder och vajande palmer, sprutande gejsrar och aktiva vulkaner, höga snötäckta berg och djupa fjordar, pulserande storstäder och vackra nationalparker, och ett djurliv som är unikt. Detta är ett rent och naturskönt land med så mycket särprägel att det inte kan beskrivas - det måste upplevas!

Nya Zeeland har så mycket att erbjuda och det kan vara svårt att veta vad man ska göra och vilka platser man ska besöka under resan dit. Vi har därför satt ihop några reseförslag som förhoppningsvis kan ge lite inspiration när du ska planera din resa.

Nya Zeeland från norr till söder

21 dagar

middle earth s 06Nya Zeeland är ett fantastiskt land med den vackraste natur man kan föreställa sig. Med fina stränder, aktiva vulkaner och termiska områden i norr, till snöbeklädda berg, djupa fjordar och imponerande glaciärer i söder. Nya Zeeland har verkligen allt och med detta reseförslag i Maui husbil får du de rätta förutsättningarna för en fantastisk kör-själv upplevelse.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 30 995 kr

Northern Discovery, Auckland till Wellington

Nordön, med sina stora städer, termiska områden, fina stränder och vackra nationalparker, har mycket spännande upplevelser att bjuda på. Vi har satt ihop ett reseförslag som innehåller en del av det som den här delen av Nya Zeeland har att erbjuda. Reseförslaget består av en kör-själv tur inklusive hotell.

South Island Nature Trail

För att verkligen uppleva Sydön i Nya Zeeland behöver man tid. I detta reseförslag står upplevelserna i kö, från städerna Christchurch och Queenstown till vackra naturupplevelser i Doubtful Sound och på Stewart Island. Vi rekommenderar hyrbil och har satt ihop ett reseförslag som gör resan till en upplevelse utöver det vanliga. Ingen dag är den andra lik, med spännande upplevelser på en lång rad.

Classic New Zealand

mc56 masterI detta kör-själv förslag med hyrbil från Auckland till Christchurch har vi förutom alla upplevelser lagt stor vikt vid hotellen. Vi har valt hotell som är kända för sitt läge, service och vänliga atmosfär.

Viner från Nya Zeeland blir mer och mer kända, och förutom de klassiska sevärdheterna på resan tillbringar man även lite tid i några av de mest kända vinområdena i landet.

Pris per person när två reser tillsammans: från kr. 25.000

In Search of Middle Earth

cu41 masterÖnskar du att uppleva hela Nya Zeeland på egen hand? Vi har satt ihop ett reseförslag där du får inblick i mycket av vad detta vackra land har att erbjuda, och du reser genom ett varierat och spektakulärt landskap. Du har även möjlighet att se några av de platser där filmtriologin "Sagan om Ringen" spelades in. Reseförslaget är på tre veckor, med hyrbil från Auckland till Christchurch.

Pris per person när två reser tillsammans: 
från kr. 58.000

Nordön i husbil

Långa vita stränder, maoriernas rika kultur, termiska områden, frodiga vingårdar, stadsliv och vacker natur. I detta reseförslag har vi kombinerat några dagar i storstaden Auckland med en 8-dagars rundresa på Nordön i husbil.

Sydön i husbil

Haast to MakaroaDramatisk natur, djupa fjordar, höga berg, blå insjöar, gröna skogar, vackra kustlinjer, unika djurarter, trevliga småstäder och orörda nationalparker. I detta reseförslag har vi kombinerat några dagar i storstaden Christchurch med en 8-dagars rundresa på Sydön i husbil.

Nya Zeeland och Söderhavet

EarthsongUpplev Nya Zeeland på egen hand i husbil och kombinera detta natursköna land med några avkopplande dagar på stranden i Fijis tropiska övärld.

Nya Zeeland, Hong Kong och Australien

Intressanta naturupplevelser på Nya Zeeland med vulkaner och gejsrar och maorikultur i kombination med sol och bad i tropiska Queensland i Australien, samt storstäderna Sydney och Hong Kong.

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor