Drömmer du om att resa jorden runt?"Att resa jorden runt”. Smaka lite på den meningen, den framkallar garanterat många associationer. Det är något mäktigt och äventyrligt att resa mot fjärran resmål.

Att resa jorden runt var en stor expedition före flygens tidsålder. Idag är det mycket enklare, men fortfarande en omfattande resa som väcker äventyrslusten hos många av oss. Kanske har det något med de stora avstånden att göra, människorna man möter, tidszonerna man passerar eller kulturerna man får inblick i. För många är det den ultimata resedrömmen, och en av de saker man vill göra en gång i livet.

Den bästa nyheten? 
En resa kan vara tre veckor, eller tre år. Du kan använda lite pengar, eller mycket pengar. Man kan vara ung eller gammal. Resan kan genomföras på egen hand, eller i en grupp med reseledare. En resa jorden runt är inte så ouppnåelig som många kanske tror.

Australien och Nya Zeeland ligger på andra sidan av jordklotet, och det tar nästan lika lång tid att flyg dit oavsett om man väljer att resa österut eller västerut. Fortsätter man i samma riktning, är en biljett jorden runt ett bra alternativ. För det mesta kostar det inte så mycket mer, men man får möjligheten att uppleva flera länder och kulturer på resan.

Kombinationsmöjligheterna är många och priserna varierar med vilken rutt man väljer och hur många stopp man vill ha. Våra resekonsulenter har tagit fram otaliga jordenrunt resor, och skräddarsyr resan efter dina önskemål. Vi ger dig goda råd och tips på hur du kan genomföra din dröm inom din budget.

Kontakta oss med dina önskemål för en jorden runt resa

Jorden runt på 25 dagar

07334285largeRes jordenrunt och upplev det bästa från flera världar.

Fascinerande Tokyo, husbilsäventyr på Nya Zeeland, den vackra storstaden Sydney, söderhavsparadiset Cooköarna och till slut filmstaden Los Angeles. På 25 dagar får du en resa fullspäckad av upplevelser och höjdpunkter. Resan kan genomföras hela året, och man kan resa i både östlig och västlig riktning. I detta reseförslag reser man österut.

Pris per person när två reser tillsammans:
från 42 000 kr

USA, Cooköarna, Nya Zeeland & Kina

jorden s 03Jorden runt - 23 dagar

En fantastisk jordenrunt resa med fyra helt olika länder. Res från Stockholm via London till Los Angeles, där ni under ett par dagars tid kan gå i filmstjärnornas fotspår i Hollywood. Resan går sedan vidare till Cooköarna och en veckas vistelse i detta Söderhavsparadis, innan ett kör-själv äventyr väntar i Nya Zeeland. Ni avslutar er resa i Shanghai och får uppleva denna pulserande storstad.

Pris per person när två reser tillsammans:
Från 39 600 kr i ekonomiklass, från 81 370 kr i Business Class

Jorden runt med USA, Franska Polynesien, Nya Zeeland & Japan

s37 reiseforslag 1 222 dagar med övernattning på 4-5 stjärniga hotell

Denna exklusiva jordenrunt resa tar er via USA till Tahiti, Nya Zeeland och tillbaka hem via Japan. Resan är perfekt för er som vill ha det allra bästa.

Pris per person, när två reser tillsammans: 
Från 59 995 kr. i ekonomiklass
från 99 495 kr i Business Class

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor