Sunshine Coast - solskenskusten

På Sunshine Coast ligger badorterna på rad.

Kuststräckan norr om Brisbane upp till Noosa kallas Sunshine Coast, solskenskusten. Här ligger små badorter på rad, alla med utmärkta stränder för bad och surfing. Innåt kusten ligger flera intressanta nationalparker.

Gör också en tur till djuparken Australia Zoo, som fortfarande drivs av den avlidne ”Krokodiljägaren” Steve Irwings familj. Lär dig mer om det australiensiska djurlivet, med allt från ormar och krokodiler till koalor, kängurur och vombater.

Noosa passar bra för barnfamiljer.Noosa
Noosa är kanske den mest charmiga orten på solskenskusten och liksom resten av området så är detta ett populärt ställe för både vänner, par och familjer. Hit kommer man för att sola, bada, njuta av stranden, shoppa i någon av de trevliga butikerna och för att äta på någon av ortens fina restauranger. Noosa är utan tvekan en plats med sin egen speciella atmosfär och ett resmål vi gärna rekommenderar!


Filmklipp från Sunshine Coast:


Dagsturer och utflykter

Nedan finns ett urval av utflykter i och runt Sunshine Coast. Ta kontakt med oss om du vill höra mer om vad vi kan erbjuda i området, om du har speciella önskemål eller om du vill boka.

Kontakta oss för mer information och priser»

Noosa Everglades River Cruise

032112En eftermiddagstur där du med båt tar dig längs med Noosa River.

Se och upplev de magnifika sjöarna och våtmarksområdena på väg till Noosa Everglades lugna vatten. Utforska det historiska lägret vid Harry’s Hut och njut av ett glas vin innan ni återvänder till Noosa via smala våtmarksområden.

Prisklass: priskategori 1

Fraser Day Tour

fraser island day tour sid 30En heldagstur till Fraser Island där du får se vad världens största sandö har att erbjuda. Tidig avresa på morgonen, du reser via Cooloola National Park och vackra sandstränder till Inship Point där ni tar båten till Fraser Island.

Se den berömda Seventy Five Mile Beach, upplev regnskogen och bada i Lake McKenzie. Lunch och förmiddagsfika ingår.

Prisklass: priskategori 2

 

instagram logo
Följ oss på Instagram: @Australienresor